27 Ocak 2013 Pazar

Rajon Rondo Sezonu Kapattı


Celtics için 2012-2013 sezonu büyük bir hayal kırıklığı şeklinde geçiyordu. Paul Pierce ve Kevin Garnett'in takımda kalması ve yapılan takviyelerle Celtics bir kez daha şampiyonluk için uğraşmak istiyordu. Ancak sezonun şu bölümüne gelene kadar ne savunmada ne de hücumda takım alışılmış seviyesine yaklaşamadı ve kendini zayıf bir Doğu'nun playoff yarışının son sırasında buldu.

Bu kötü sezon daha da kötüleşebilir miydi ? Sorunun yanıtının evet olduğunu bugün gördük.

Celtics adına bu sezon nadir parlak noktalardan olan ligin asist kralı oyun kurucu Rajon Rondo, Atlanta Hawks maçında sakatlandıktan sonra, Miami Heat'le oynanacak maçın hazırlık aşamalarında ağrı hissederek hastaneye kaldırıldı.

Ligin triple doublelarda ve asistte lideri olan Rondo'nun ön çapraz bağlarını koparttığı, sezonu kesin olarak kapattığı ve yedi ay ila bir yıl arasında parkelerden uzak kalacağı duyuruldu.

Daha önce kariyerinde ciddi bir sakatlık yaşamayan yıldız oyun kurucu, geçen sezon Ricky Rubio ve Derrick Rose'un geçirdiği ağır sakatlığı geçirdi ve şu son dönemde ön çapraz bağını kopartan üçüncü önemli oyun kurucu oldu.

Bu sakatlığın çabukluğa dayalı oyuncularda problem yaratabildiğini biliyoruz, tek dileyebileceğimiz parkelere çabuk dönmesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder