24 Aralık 2011 Cumartesi

2011-2012 Sezonu Öngörüleri - New York Knicks


Hamleler

Gelenler : Tyson Chandler, Baron Davis, Mike Bibby, Iman Shumpert, Josh Harrellson, Devin Green, Jerome Jordan
Gidenler : Chauncey Billups, Derrick Brown, Andy Rautins, Ronny Turiaf, Shelden Williams, Shawne Williams, Roger Mason, Jr., Anthony Carter

Hücum : A+

Knicks ligin en iyi hücum kadrolarından birine sahip. Ligin en iyi pota altı bitiricisi Amar'e Stoudemire ve ligin en iyi birkaç skorerinden biri Carmelo Anthony kadrolarında bulunuyor. Bunun yanında koçları Mike D'Antoni hücum stratejileriyle ünlü bir koç ve bu takımın hücumda çok iyi olması sürpriz değil. Baron Davis takviyesi takımın hücumunun daha hızlı akmasına sebep olabilir, Davis her ne kadar problemli olsa da Knicks'in hızlı sistemine uyum sağlayabilir.

Savunma : B+

Knicks müthiş hücumuna rağmen geçen sezon ligin en kötü birkaç savunmasından birine sahipti. Tyson Chandler'ı alarak pota altındaki sıkıntıyı gidermeye çalıştılar ancak hala iyi bir savunma takımı olduklarını söylemek güç. Tüm oyuncular iyi çalışmalı. İlk beşte savunmaya kafasını veren yalnızca Chandler ve Landry Fields var. Asıl değişim süperstarlarda, Amar'e ve Melo'da olmalı.

Bench : C

Knicks'in benchinin kısa hattı gayet iyi. Iman Shumpert potansiyelli bir genç, Baron Davis sorunlu olsa da takımın yapısına uygun. Mike Bibby gibi iyi bir şutörle de burası idare ediyor. Ancak uzunlar tek kelimeyle fiyasko. Çaylak Josh Harrellson umut ışığı saçan tek uzun yedeği diyebiliriz.

Koç : B+

Mike D'Antoni iyi bir hücum koçu olsa da, başarı isteyen bir Knicks için uygun koç değil. Tamamen savunmaya endekslenmiş ve hücumu da kuvvetli iki Doğu takımı, Miami Heat ve Chicago Bulls ortadayken Knicks'in yalnızca hücumla bu iki takıma kafa tutması mümkün değil.

Frontcourt : A+

Ligin en iyi frontcourtu, tartışmaya bile gerek yok. Chandler-Stoudemire-Anthony takımı taşımaya çalışacaklar.

Backcourt : C

Frontcourt ne kadar iyiyse, backcourt da o kadar kötü. Landry Fields iyi bir ribauntçu ve gayretli bir savunmacı olsa da hücum repertuarı çok kısıtlı. Takımın PG'lerinin performansları birer soru işareti, çaylak Iman Shumpert'ın performansının ne olacağı da belli değil. Backcourt Knicks'in başını ağrıtabilir.

Anahtar Oyuncu : Carmelo Anthony & Amar'e Stoudemire
Başarı İçin Kritik Detaylar : Yıldızların savunmayı öğrenmesi, PG performansları, çaylakların performansları
X Factor : Josh Harrellson

İlk Beş

C - Tyson Chandler : Savunmaya istenen sertliği getirmek için takımda, hücumda hiçbir faydasının olmaması Knicks'i ilgilendirmiyor. (Verdikleri kontrata bakılırsa)
PF - Amar'e Stoudemire : Ligin en iyi pota altı bitiricisi Stoudemire, repertuarını genişletme niyetinde. Savunmasını da geliştirse iyi olacak.
SF - Carmelo Anthony : Çok iyi bir takım lideri olan Anthony, post-up yeteneğini daha fazla kullanmalı, savunmaya da konsantre olmalı.
SG - Landry Fields : Takım için çok değerli bir parça, şutunu istikrarlı hale getirmeli.
PG - Toney Douglas : Daha çok yönlü bir oyuncu olması ve oyun kurucu olarak rolünü bilmesi önemli.

Bench

C - Jared Jeffries : Sadece savaşması bekleniyor kendisinden.
C - Jerome Jordan : Muhtemelen havlu sallayacak.
PF - Josh Harrellson : Ribauntçuluk yeteneği çok iyi, sürpriz katkı verebilir.
PF - Steve Novak : Şutuyla Knicks'in sisteminde iş yapabilir.
SF - Bill Walker : Daha fazla sorumluluk verilmeli, benchin en değerli parçalarından.
SF - Renaldo Balkman : Vasatın epey altında bir oyuncu, havlu sallayacaktır.
SG - Iman Shumpert : Performansı çok çok önemli.
PG - Baron Davis : Kafasını oyuna verirse bir süre sonra ilk beş çıkmaya da başlayabilir. Knicks sistemine çok uygun.
PG - Mike Bibby : Geçen sene olduğu gibi istikrarlı şut atmayı sürdürmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder