1 Mayıs 2012 Salı

2012 Playoffs Doğu 1. Tur : Magic 78-93 Pacers (1-1)


2012 NBA Playoffları'nın üçüncü gününün ikinci maçında Doğu'nun 3 numarası Indiana Pacers, 6 numara Orlando Magic'i Bankers Life Fieldhouse'ta 93-78 yenerek seride durumu 1-1'e getirdi.

Pacers'ta David West 18 sayı - 11 ribaund, Danny Granger 18 sayı - 7 ribaund, Paul George 17 sayı - 8 ribaund, George Hill 18 sayı, Roy Hibbert 4 sayı - 13 ribaund, Leandro Barbosa 10 sayıyla oynadılar.

Magic'te ise Glen Davis 18 sayı - 10 ribaund, Ryan Anderson 11 sayı - 8 ribaund, J.J. Redick 13 sayı, Jameer Nelson 12 sayı, temsilcimiz Hidayet Türkoğlu 10 sayıyla mücadele ettiler.

İşler ilk yarıda yine iyi gitmiyordu Pacers için. Size avantajı yine kullanılamıyor, Roy Hibbert erken fauller alıp kenara geliyor, şutlar girmiyor, oyun Magic'in kontrolünde gidiyordu. Ancak ikinci yarıda her şey dramatik şekilde değişti. Pacers üçüncü çeyrekte Magic'in oyunu dikte etmesine ve Howard'ın yokluğunda bir numaralı silahları olan üç sayılık atışlar için pozisyon hazırlamasına izin vermedi, hücumda da Magic'in hücumda yaşadığı sorunların savunmaya da yansımasını iyi değerlendirdiler.

Belki Hibbert'tan yine hücumda hiçbir katkı almayı başaramadılar ancak Pacers'ı Pacers yapan skor dağılımını görmeyi başardık. Pacers savunmadaki sertliğini hücumda doğru top dolaşımı ve doğru adamları bulmaya yansıtınca Magic çözümsüz kaldı ve ev sahibi ekip rahat bir galibiyete uzandı.

Her ne kadar bu maçta iyi sinyaller verilse de saha avantajının Magic'e geçtiği unutulmamalı. Pacers Orlando'da Roy Hibbert'tan iyi hücum katkısı almalı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder