21 Mayıs 2012 Pazartesi

2012 Playoffs Doğu 2. Tur : Heat 101-93 Pacers (2-2)


2012 NBA Playoffları'nın yirmiikinci gününün ilk maçında Doğu'nun 2 numarası Miami Heat, Bankers Life Fieldhouse'ta 3 numara Indiana Pacers'ı 101-93 yendi ve seride durumu 2-2'yle eşitledi.

Heat'te LeBron James 40 sayı - 18 ribaund - 9 asistle kariyerinin en çarpıcı Playoff performanslarından birini gösterdi. Dwyane Wade 30 sayı - 9 ribaund - 5 asist, Udonis Haslem 14 sayıyla oynadılar.

Pacers'ta ise Danny Granger 20 sayı - 5 ribaund, Darren Collison 16 sayı, Paul George 13 sayı - 6 ribaund - 5 asist, Roy Hibbert 10 sayı - 9 ribaund, David West 8 sayı - 6 ribaundla mücadele ettiler.

LeBron James'e yalnızca şapka çıkartılır. İstatistikleri değil mesele, yaptıkları. Takım çok zorlanırken tek başına maçın kopmamasını sağladı ve ilk yarıda oyun Pacers kontrolündeyken işin bitmesine izin vermedi, belki de bu başarısı Heat'e seriyi getirecek.

İkinci yarıda ise James, Dwyane Wade'i ısrarla kullanarak oyuna soktu, sahada yokları oynayan Wade kendine geldi ve birlikte mükemmel işler çıkartmaya başladılar. Pacers da Heat'in vites artışına cevap vermeyi başaramadı.

Playoff'ta yokları oynayan Udonis Haslem kendine gelip çok iyi bir maç çıkartırken, Pacers'ın en önemli silahı olan pota altı size avantajı Roy Hibbert'ın erken faul problemine girmesiyle yok oldu.

Psikolojik avantaj Heat'e geçti, turu vereceklerini hiç mi hiç sanmıyorum. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder